Bemutatkozás
Selorient Kft. 1174 Budapest, Széchenyi utca 30.       Tel.: 06-1-258-4332       E-mail: sealorient@sealorient.hu

Minden jog fenntartva © 2013
A Sealorient Kft. 1991 decemberében, a korábbi Lampart Szervizből alakult magánvállalkozássá, és mára az egész országra kiterjedő, külföldi referenciákkal is rendelkező kereskedelmi tevékenységet és szervizszolgáltatást folytat a gyógyszer- és vegyipar területén.
Cégünk a minőségre, rugalmasságra és megbízhatóságra épít, folyamatosan arra törekszünk, hogy ügyfeleink részére kínált szolgáltatásainkat időről időre tökéletesítsük. Ez ösztönözte a Kft.-t arra, hogy eleget tegyen az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek, s így megszerezze ezt a nemzetközileg elismert minősítést.

A vegyipar egyik legjelentősebb problémája ma a környezetszennyezés, amelyet a környezet technológiai eredetű terhelése okoz. A káros hatások kivédéséhez kívánunk mi is segítséget nyújtani, bemutatva a különböző technológiákat, eszközöket, melyek segítségével lehetővé válik egy környezetet kímélő vegyipar kialakítása.
Mindezeket szem előtt tartva igyekszünk megrendelőink kívánságait, elvárásait maximálisan teljesíteni, fejlesztéseinkkel próbáljuk ergonomikusabbá, emellett gyorsabbá,    hatékonyabbá    tenni    azon    személyek
munkáját, akik a gépek mellett dolgoznak naphosszat, szerviz kapcsolatot tartva mind a megrendelővel, mind a közvetlen felhasználóval.